HTML

Leírás

Írásaink főként édesanyáknak szólnak. A mindennapokhoz szeretnénk gyakorlatias ötleteket adni, nagyrészt saját- és családunk EGÉSZségének megőrzéséről - több szempontból is megközelítve - egy kis kreativitással, és szívvel-lélekkel megspékelve. Részletek Rólunk/bemutatkozó.

logkredieszujbarna.jpg

Bejegyzések

Felhasználói feltételek

A krediesz.blog.hu használatával kijelented, hogy minden tekintetben elfogadod az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat ténylegesen elolvastad-e vagy sem.

A krediesz.blog.hu-n található tartalom a szerzők szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bárminemű – akár részleges – másolásához a szerzők előzetes írásbeli engedélye szükséges. A KreDieSz blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a krediesz.blog.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a krediesz.blog.hu-ra.

A krediesz.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalon található cikkek célja az egészségügyi ismeretek bővítése, de ezek nem helyettesítik szükség esetén az orvos vagy más szakember felkeresését. Az oldalakon közzétett információk tájékoztató jellegűek, ezért felhasználásuk esetén az oldal szerzőit, illetve üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

zselyke_190.jpg

zoldsalatablogra.jpg

salamonbannerblogra.jpg

edesterhem_190.jpg

borosa.jpg

hcsillabanner.jpg

style_kids_szakerto.jpg

DÁblog.jpg

Piknikezzetek Velünk!

2014.05.20. 08:00 KreDieSz

2014. 06. 7-én kerül megrendezésre a Völgyikút Családi Napja a Veszprém-Cserháti Társaskör Kulturális Egyesület szervezésében, amelyen mi is részt vállaltunk egy babás családi piknikkel, ahova nagy szeretettel meghívunk Benneteket is! Van kedvetek hozzá?

piknik.jpg

Mikor? Hol? Mi?

2014. 06.07. szombat 10:00-11:30 - a piknik időpontja. Maga a Családi Nap 9-kor kezdődik, részletes programot lent találtok.

Helyszín Veszprém, a Völgyikút Ház köz parkja

Eső esetén a piknik elmarad

Mivel készülünk?

Eszter vár Benneteket közös mondókázásra-mozgásos játékokra, nagyobbacska gyerekeket lábtornára.

Mariann szóróanyaggal készül a totyogós korú gyerekek táplálkozásával kapcsolatban többetek kérésére :-)

Lesz két kedves vendégünk is: Jung Kriszti és Burján Kati, akik megismertetnek az érdeklődőkkel egy nemcsak egészséges, természetes, hanem nagyon finom megoldást is, ami nagy segítség lehet a gyerekek kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásához a mindennapokban. Meglepetés kóstolóval is várnak Benneteket!

És a lényeg: kikapcsolódás, szabd játék, kötetlen beszélgetés és reméljük az idő is kegyes lesz hozzánk és részünk lehet egy jó kis nyár eleji napfürdőben is :-)

Mit hozz magaddal?

  • plédet
  • ha van, akkor bubifújót
  • enni-inni valót, játékot amire szükségetek van

Kiket várunk?

Ez a program főleg a fél - 3 éves korosztályt érinti, de természetesen szeretettel látjuk a kisebbeket, nagyobbakat is, valamint anyukákat, apukákat, nagyszülőket, barátokat, rokonokat - bárkit aki kedvet érez hozzá

További programok

Egész napos, részletes program leírást  a Veszprém-Cserháti Társaskör Kulturális Egyesület oldalán találtok. Ez várhatóan még tovább fog bővülni.

A rendezvényt 9 órakor Némedi Lajos alpolgármester nyitja meg. Ezt követően lesz pár-perces közös torna, sport bemutató Kangoo, és takarítás a parkban az egyesületünk részéről.
 
A programban a veszprémi kórház Egészségfejlesztési Irodája is részt vesz állapotfelmérésben, gyógytornász, táplálkozási tanácsadók részvételével.

Az Életmag Gyógyszövetségtől talpmasszázzsal, fájdalom nélküli bowen technikával, kineziológus és reiki oktatóval várnak minden kedves érdeklődőt.

Az Emberke Egyesület segítségével a nagyobb gyerekeknek kézműves foglalkozás és játékok biztosítják a szórakozást.

Völgyikút Ház kávézója biztosítja a büfé lehetőséget.
 
Vásárlásra is lesz alkalom, például házi készítésű dzsemek, lekvárok, a dobozos Csikvándi nektár friss gyümölcslevei, és friss gyümölcsök közül válogathatunk.
Árubemutató és vásár is várja az érdeklődőket, mint például a Vitaking, Avon, Oriflame, kézimunka, ajándék, DÉK csokik.

10:00-11:30 közt pedig a fent említett piknikünk :-)

piknik3.jpg

Várunk szeretettel!

KreDieSZ

 

Szólj hozzá!

Címkék: blog rólunk programajánló egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://krediesz.blog.hu/api/trackback/id/tr946173188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása