HTML

Leírás

Írásaink főként édesanyáknak szólnak. A mindennapokhoz szeretnénk gyakorlatias ötleteket adni, nagyrészt saját- és családunk EGÉSZségének megőrzéséről - több szempontból is megközelítve - egy kis kreativitással, és szívvel-lélekkel megspékelve. Részletek Rólunk/bemutatkozó.

logkredieszujbarna.jpg

Bejegyzések

Felhasználói feltételek

A krediesz.blog.hu használatával kijelented, hogy minden tekintetben elfogadod az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat ténylegesen elolvastad-e vagy sem.

A krediesz.blog.hu-n található tartalom a szerzők szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bárminemű – akár részleges – másolásához a szerzők előzetes írásbeli engedélye szükséges. A KreDieSz blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a krediesz.blog.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a krediesz.blog.hu-ra.

A krediesz.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalon található cikkek célja az egészségügyi ismeretek bővítése, de ezek nem helyettesítik szükség esetén az orvos vagy más szakember felkeresését. Az oldalakon közzétett információk tájékoztató jellegűek, ezért felhasználásuk esetén az oldal szerzőit, illetve üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

zselyke_190.jpg

zoldsalatablogra.jpg

salamonbannerblogra.jpg

edesterhem_190.jpg

borosa.jpg

hcsillabanner.jpg

style_kids_szakerto.jpg

DÁblog.jpg

Kreatív tanuló kuckók

2014.08.29. 08:00 KreDieSz

Itt a szeptember, kezdődik az iskola. Tanulni is kell lassan valahol...  Íróasztal, tanulósarok? Mit válasszunk, mekkora legyen, hova tegyük? Jönnek sorban a kérdések...
Előző írásunkból már megtudhattátok, mi az a 14 szempont, amit érdemes figyelembe venni a választás/döntés során. Kis odafigyeléssel, elszántsággal és kézügyességgel ámulatos kis sarkot tudunk kialakítani Csemeténk szobájában, aminek minden bizonnyal hálás lesz és nagy örömmel fogadja majd. A tanulással töltött perceket-órákat kellemesebbé, élmánydúsabbá tehetjük számára, a jól megválasztott színek, a kreatív megoldások és az extra formavilág inspirálják a kis Nebulókat. Miért is ne lehetne a tanulás szórakoztató?
Most mutatok néhány ötletet, mivel izzíthatjuk be a nyáron kipihent és kissé ellustult agytekervényeket.

4___8.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív egyéb kölyökvilág

A blog elkövetőiről

2014.08.28. 08:00 KreDieSz

Írásaink főként édesanyáknak szólnak. A mindennapokhoz szeretnénk gyakorlatias ötleteket adni, nagyrészt saját- és családunk EGÉSZségének megőrzéséről - több szempontból is megközelítve - egy kis kreativitással, és szívvel-lélekkel megspékelve. Egyik fő témánk a táplálkozás, de legalább ilyen fontos szerep jut az EGÉSZség szempontjából további lényeges tényezőknek, mint a testmozgás, a babák-kisgyerekek számára lényeges mindennapi kérdések megtárgyalása, az egészségmegőrzés, a testmozgás, lelki egészségünk, a kreatív és játékos ötletek a mindennapokra. Jelenleg négyen írjuk, szerkesztjük az itt található írásokat. Bemutatkozó sorainkat itt találod:

csoport_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blog rólunk bemutatkozó

Találj időt a sportolásra – 5 tipp, hogy ne az időhiány győzzön!

2014.08.27. 08:00 KreDieSz

„Nincs időm” – ugye te is számtalanszor hallottad már ezt a kifogást, ha szóba került a rendszeres mozgás? Ha te is úgy érzed, hogy elborítanak a feladatok, és sehogyan sem tudsz a programodba beleszuszakolni legalább heti 2-3 edzést, állj meg egy pillanatra, és gondold át a dolgot. A mai nap egy vendégposztot olvashattok nálunk, amelyben Csiki Judit, a Zöldsaláta blog szerzője mutat 5 tippet, hogyan találhatsz időt a mindennapi testmozgáshoz. Íme:edzes3.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: mozgás testmozgás alakformálás baba-mama anyának

Sajtos kölesgombócok

2014.08.26. 08:30 KreDieSz

A levesek nemcsak egy többfogásos ebéd részeként ajánlhatóak, tartalmas betétekkel dúsítva akár vacsorára is kitűnő választás. A magas rosttartalmú nyersanyagoknak hála jól telítenek és hosszú ideig jóllakottság érzést biztosítanak. A mai napra a kedvenc levesbetétem receptjét hoztam el Nektek, a sajtos kölesgombócét. Íme:

Leviskb.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: leves gabonakonyha

Hogy a kerékpározás tényleg öröm legyen

2014.08.22. 08:00 KreDieSz

Múlt héten már beszéltünk arról, hogy miért is jó kerékpározni. Ahhoz, hogy a kerékpározás tényleg örömforrás legyen, nem árt néhány szabályt betartani:

bicycle-bike-driving-526-825x550.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: testmozgás

Timi zöldborsós csirkemájraguja

2014.08.19. 07:00 KreDieSz

Ez a recept is a nyereményjátékunkra érkezett Timitől. Fogadjátok szeretettel:

timizbcsm2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: receptek húsos

14 szempont, hogyan válasszunk íróasztalt gyermekünknek

2014.08.18. 08:00 KreDieSz

Szeptemberben ismét sok kisgyermek kezdi meg iskolai tanulmányait. Adva ezzel fejtörést a szülőknek, milyen íróasztalt és széket vegyen gyermekének? Kell e a 6 évesnek íróasztal? Néhány szemponttal szeretném segíteni a választást.iroasztal.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: egészség kölyökvilág

A nyereményjátékunk győztesei :-)

2014.08.17. 12:39 KreDieSz

Lezárult az első nyereményjátékunk, melynek győztesei a következők:

Szólj hozzá!

Címkék: blog

Új szerző a blogon! :-))

2014.08.14. 08:00 KreDieSz

A mai nap azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy csapatunk újabb személlyel bővült, Csonkáné Nikolett személyében! Érdemes minket követni a következő napokban-hetekben is, mert nem ez az 1 újdonság, amivel készülünk ;-) Fogadjátok Őt és bemutatkozó sorait sok szeretettel! nikieslena.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blog rólunk bemutatkozó

15 tipp, amiért érdemes kerékpározni

2014.08.13. 10:31 KreDieSz

Az elmúlt években egyre több kerékpáros tűnik fel az utakon. Nagyon jó választás a mindennapi bevásárlások gyorsabb elvégzéséhez, a hétvégi kirándulásokhoz, munkába eljutáshoz és sorolhatnánk még tovább is. Edzésformának is kiváló, főleg, ha korábban nem sportoltunk, de kerékpározni tudunk és rendelkezünk is vele. Miért is jó választás? A mai napra összegyűjtöttem 15 érvet. Nyugodtan folytathatjátok a sort! :-) Íme az én listám:biciklik2.jpg

9 komment

Címkék: mozgás testmozgás alakformálás