HTML

Leírás

Írásaink főként édesanyáknak szólnak. A mindennapokhoz szeretnénk gyakorlatias ötleteket adni, nagyrészt saját- és családunk EGÉSZségének megőrzéséről - több szempontból is megközelítve - egy kis kreativitással, és szívvel-lélekkel megspékelve. Részletek Rólunk/bemutatkozó.

logkredieszujbarna.jpg

Bejegyzések

Felhasználói feltételek

A krediesz.blog.hu használatával kijelented, hogy minden tekintetben elfogadod az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat ténylegesen elolvastad-e vagy sem.

A krediesz.blog.hu-n található tartalom a szerzők szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bárminemű – akár részleges – másolásához a szerzők előzetes írásbeli engedélye szükséges. A KreDieSz blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a krediesz.blog.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a krediesz.blog.hu-ra.

A krediesz.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalon található cikkek célja az egészségügyi ismeretek bővítése, de ezek nem helyettesítik szükség esetén az orvos vagy más szakember felkeresését. Az oldalakon közzétett információk tájékoztató jellegűek, ezért felhasználásuk esetén az oldal szerzőit, illetve üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

zselyke_190.jpg

zoldsalatablogra.jpg

salamonbannerblogra.jpg

edesterhem_190.jpg

borosa.jpg

hcsillabanner.jpg

style_kids_szakerto.jpg

DÁblog.jpg

Hamarosan kezdődik a Varázslat Veszprémben!

2014.08.07. 08:00 KreDieSz

Márcsak egyet kell aludni, és itt lesz az I.Veszprém Varázs - Örömünnep a Teljesség jegyében! A rendezvény nagyon sok ember önzetlen felajánlásából jött létre. Több, mint 80 program állt össze és több, mint 150 segítő (előadó, oktató, edző, tanító, terapeuta, művész ) vesz rajta részt. Mi már nagyon várjuk ezt a két napot, és szívből ajánljuk Nektek is! Íme még néhány hasznos info róla:

1vvv.jpg

I.Veszprémi Varázslat
Örömünnep a Teljesség jegyében

Mikor? 2014. augusztus 8.-9., a programok pénteken 14.00 órától, szombaton 4.30 órától indulnak.

Hol? Veszprémvölgy - Kolostorok és Kertek Rendezvényterület

Mennyiért? A rendezvényre a belépés díjtalan.

Háziasszonyok: Kálazi Ági és Gecs Mónika

Előadások az egészséges életmódról, a tudatosságról, életmód- és táplálkozási tanácsadás, különböző mozgásformák bemutatója és gyakorlása, családi programok, kézműves foglalkozások,összművészeti produkciók (tánc-zene-vizuál) koncertek, vetítés és fényfestés, kiállítások

6 Téren várják az érdeklődőket:
Előadás-Tér *  Mozgás-Tér *  Művész-Tér *  Segítő-Tér *  Vásár-Tér *  Gyerek-Tér

Ha teheted, hozd magaddal a hangszeredet egy közös örömzenélésre!

1.VeszprémiVarázslat--A5----nagyobb-betűtípus (1).jpg

A rendezvény oldaláról letölthető és kinyomtatható az összefoglaló táblázat és a helyszínrajz is.
Az Előadás-Terek, a Mozgás-Terek,a Gyerek-Tér és a Művész-Tér programjai napokra lebontva láthatók, a Segítő-Tér és a Vásár-Tér a két napban folyamatosan jelen lesz.

Részletes program itt:
http://veszpremvarazs.blog.hu/

Fb eseményhez itt tudtok csatlakozni:
https://www.facebook.com/events/473723786105246/?ref=22

Sajtóanyagok:
Veszprém Televízió: A lelki feltöltődés két napja
Vehir: Örömünnep a Jezsuita templomnál

A rendezvény ideje alatt gyűjtenek a gyerekeknek az iskolakezdéshez: füzeteket, ceruzákat, vonalzót, radírt, rajzlapot, írólapot, iskolatáskát, tornazsákot, torna cipőt, torna ruhát. Aki teheti, gondoljunk rájuk is!

gyujtes.jpgMariann

Szólj hozzá!

Címkék: programajánló egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://krediesz.blog.hu/api/trackback/id/tr206580419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.