HTML

Leírás

Írásaink főként édesanyáknak szólnak. A mindennapokhoz szeretnénk gyakorlatias ötleteket adni, nagyrészt saját- és családunk EGÉSZségének megőrzéséről - több szempontból is megközelítve - egy kis kreativitással, és szívvel-lélekkel megspékelve. Részletek Rólunk/bemutatkozó.

logkredieszujbarna.jpg

Bejegyzések

Felhasználói feltételek

A krediesz.blog.hu használatával kijelented, hogy minden tekintetben elfogadod az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat ténylegesen elolvastad-e vagy sem.

A krediesz.blog.hu-n található tartalom a szerzők szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bárminemű – akár részleges – másolásához a szerzők előzetes írásbeli engedélye szükséges. A KreDieSz blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a krediesz.blog.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a krediesz.blog.hu-ra.

A krediesz.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalon található cikkek célja az egészségügyi ismeretek bővítése, de ezek nem helyettesítik szükség esetén az orvos vagy más szakember felkeresését. Az oldalakon közzétett információk tájékoztató jellegűek, ezért felhasználásuk esetén az oldal szerzőit, illetve üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

zselyke_190.jpg

zoldsalatablogra.jpg

salamonbannerblogra.jpg

edesterhem_190.jpg

borosa.jpg

hcsillabanner.jpg

style_kids_szakerto.jpg

DÁblog.jpg

Nyári programajánló 2014.

2014.06.06. 08:00 KreDieSz

Itt a nyár és vele együtt jobbnál-jobb programok közül válogtahatunk. Mi is összegyűjtöttünk néhány szimpatikus lehetőséget, főként Veszprém és környékéről. Íme: evernessss.jpg

1. Völgyikút Családi Nap

Mikor?2014.06.7-én 9-16 óráig

Hol? Völgyikút Park

Mennyi? ingyenes

Mi? Sok érdekes programmal várják az érdeklődőket, többek közt velünk is találkozhattok: 10:00-11:30-ig babás családi pikniket tartunk, melyről részleteket itt olvashattok.

A rendezvényt 9 órakor Némedi Lajos alpolgármester nyitja meg. Ezt követően lesz pár-perces közös torna, sport bemutató Kangoo, és takarítás a parkban az egyesületünk részéről.
 
A programban a veszprémi kórház Egészségfejlesztési Irodája is részt vesz állapotfelmérésben, gyógytornász, táplálkozási tanácsadók részvételével.

Az Életmag Gyógyszövetségtől talpmasszázzsal, fájdalom nélküli bowen technikával, kineziológus és reiki oktatóval várnak minden kedves érdeklődőt.

Az Emberke Egyesület segítségével a nagyobb gyerekeknek kézműves foglalkozás és játékok biztosítják a szórakozást.

Völgyikút Ház kávézója biztosítja a büfé lehetőséget.
 
Vásárlásra is lesz alkalom, például házi készítésű dzsemek, lekvárok, a dobozos Csikvándi nektár friss gyümölcslevei, és friss gyümölcsök közül válogathatunk.
Árubemutató és vásár is várja az érdeklődőket, mint például a Vitaking, Avon, Oriflame, kézimunka, ajándék, DÉK csokik.

Részletes programot a Veszprém-Cserháti Társaskör honlapján találtok.

2. Kabóciádé Családi Fesztivál

Mikor? 2014. június 14-15-én

Hol? Veszprém, Veszprém-völgy, Kolostorok és Kertek rendezvénytér

Mennyi? napijegy 500 Ft, a Mazsola és Tádé előadások 1000 Ft - abelépők megvásárolhatók az információs pultnál és a Kolostorok és Kertek Rendezvénytéren

Részletes program és információk a Kabóca Bábszínház oldalán.

Kabóciádé-bábfesztivál-672x372.jpg

3. Everness Fesztivál - a tudatosság ünnepe

Mikor? 2014. július 2-6

Hol? Balatonakarattya

Mennyi? napijegy elővételben 6900 Ft, helyszínen 8000 Ft

5 napos felnőtt fesztivál 19900 Ft - van lehetőség kedvezményes diák jegy váltásra és SZÉP kártyás fizetésre is

Mi? Nagyon színes program kavalkáddal várják az érdeklődőket, részletes napi bontás az everness honlapján, valamint a megtalálhatod őket facebookon is. A tavalyi beszámolónkat a fesztiválról itt olvashatjátok.

evernessfest_2.jpg

4. Veszprémi Varázslat - örömünnep a teljesség jegyében

Mikor? 2014. augusztus 8-9.

Hol? Kolostorok és Kertek rendezvényterület

Mennyi? ingyenes

Mi? Itt a plakáton olvashatod a már meglévő programot. Amennyiben nem csak látogatóként szeretnél részt venni a rendezvényen, a szervezők várjuk jelentkezésedet gyermekprogramok, örömzenélés, egyéb ötletek témában az alábbi elérhetőségeken: Kálazi Ági 30/216-3684 és Gecs Mónika 70/703-3909
A termelői piacon és kirakodó vásáron való részvételhez előzetes jelentkezés és információk itt: kolostorok.kertek@gmail.com

vv.jpg

Jó szórakozást!

Mariann

Szólj hozzá!

Címkék: programajánló egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://krediesz.blog.hu/api/trackback/id/tr806273198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása