HTML

Leírás

Írásaink főként édesanyáknak szólnak. A mindennapokhoz szeretnénk gyakorlatias ötleteket adni, nagyrészt saját- és családunk EGÉSZségének megőrzéséről - több szempontból is megközelítve - egy kis kreativitással, és szívvel-lélekkel megspékelve. Részletek Rólunk/bemutatkozó.

logkredieszujbarna.jpg

Bejegyzések

Felhasználói feltételek

A krediesz.blog.hu használatával kijelented, hogy minden tekintetben elfogadod az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat ténylegesen elolvastad-e vagy sem.

A krediesz.blog.hu-n található tartalom a szerzők szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bárminemű – akár részleges – másolásához a szerzők előzetes írásbeli engedélye szükséges. A KreDieSz blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a krediesz.blog.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a krediesz.blog.hu-ra.

A krediesz.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalon található cikkek célja az egészségügyi ismeretek bővítése, de ezek nem helyettesítik szükség esetén az orvos vagy más szakember felkeresését. Az oldalakon közzétett információk tájékoztató jellegűek, ezért felhasználásuk esetén az oldal szerzőit, illetve üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

zselyke_190.jpg

zoldsalatablogra.jpg

salamonbannerblogra.jpg

edesterhem_190.jpg

borosa.jpg

hcsillabanner.jpg

style_kids_szakerto.jpg

DÁblog.jpg

Nagyfiamnak Mikulásra

2014.12.05. 14:54 KreDieSz

A tavalyi Tipegőmnek Mikulásra után itt az idei csomag összeállításom, az immár lassan 2,5 éves nagy fiamnak.

mikcsomag2014krediesz.jpg Arról, hogy szeritnem mi kerüljön egy Mikulás csomagba, a Van zsákodban minden jó? bejegyzésben már olvashattatok. Ez ugyan tavalyi, de ugyanezt mondanám idén is. :-)

Az idei csomagba már tehettem volna egy kis jó minőségű csokit is, ám végül úgy döntöttem, még mindig kihagyom, mégpedig olyan megfontolásból, mert úgyis lesz olyan rokon/ismerős, akitől ezt fogunk kapni, és mivel a Fiatal Urat még mindig eléggé pörgeti, bőven elég lesz annyi, amit másoktól kap. A saját csomagban nekem a következőkre esett a választásom:

mikulascsomag-krediesz-2014.jpg

 - 1 csomag szárított almaszál (DM)

 - 1 csomag aszalt meggy (DM)

 - 1 db bio müzli szelet (Aldi)

 - 1 db Bogyó és Babócás karácsonyfadísz (gyermekkoromban nekem is megvoltak a kedvenc díszeim, szerintem Levinél ez nagy favorit lesz)

- 1 db diafilm - szintén Bogyó és Babócás

A csomagolást tekintve az egyszer használatos műanyag zacskóknak továbbra sem vagyok túl nagy barátja. Ezen megfontolásból egy filcből készült kis csizmát vásároltam, ebbe kerülnek majd az ajándékok a kiscsizmák mellett (idén ugyan már annyira nem kicsi, így valami fér már a cipőkbe is, de  egy kis plusz hely nem árt mellé.)

Nemrég vettük elő a diafilm vetítőt Papáéknál, ami egy igazi szép régi darab, kedves édesapám kapta még 1960-ban, szóval csókolomot köszönhetünk neki. :-) Levi kicsit félénken, de érdeklődve nézegette a régi meséket, amiket gyermekkoromban rongyosra néztünk, mint a Szóló szőlő, az Öregnéne őzikéje, vagy az Állatok és kicsinyeik. Kíváncsian várom most milyen lesz a hatás, bízom benne, hogy ez a Bogyó és Babócás mese most telitalált lesz.

Ha tetszettek a fent olvasottak, látogass el weboldalunkra, vagy csatlakozz FB csoportunkhoz, ahol minden nap friss írásokkal és ajánlókkal várunk az EGÉSZség témájában: a táplálkozás, a testmozgás, az egészség megőrzés (mind a nyugati orvoslás, mind az alternatív medicina tükrében), lelkünk titkainak témájában, és minden egyéb, ami a gyerekek és a család szempontjából érdekes lehet.

További stresszmentes készülődést és vidám Ünnepeket kívánok mindenkinek! :-)

Mariann

Szólj hozzá!

Címkék: totyogók alkalmak baba-mama Mikulás manókonyha kölyökvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://krediesz.blog.hu/api/trackback/id/tr836959641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása