HTML

Leírás

Írásaink főként édesanyáknak szólnak. A mindennapokhoz szeretnénk gyakorlatias ötleteket adni, nagyrészt saját- és családunk EGÉSZségének megőrzéséről - több szempontból is megközelítve - egy kis kreativitással, és szívvel-lélekkel megspékelve. Részletek Rólunk/bemutatkozó.

logkredieszujbarna.jpg

Bejegyzések

Felhasználói feltételek

A krediesz.blog.hu használatával kijelented, hogy minden tekintetben elfogadod az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat ténylegesen elolvastad-e vagy sem.

A krediesz.blog.hu-n található tartalom a szerzők szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bárminemű – akár részleges – másolásához a szerzők előzetes írásbeli engedélye szükséges. A KreDieSz blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a krediesz.blog.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a krediesz.blog.hu-ra.

A krediesz.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalon található cikkek célja az egészségügyi ismeretek bővítése, de ezek nem helyettesítik szükség esetén az orvos vagy más szakember felkeresését. Az oldalakon közzétett információk tájékoztató jellegűek, ezért felhasználásuk esetén az oldal szerzőit, illetve üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

zselyke_190.jpg

zoldsalatablogra.jpg

salamonbannerblogra.jpg

edesterhem_190.jpg

borosa.jpg

hcsillabanner.jpg

style_kids_szakerto.jpg

DÁblog.jpg

Mi fán terem a szakrális körtánc?

2014.10.28. 08:00 KreDieSz

Mindigis kedveltem az olyan mozgásformákat, amik nemcsak egyszerűen átmozgatnak, hanem nyújtanak némi lelki élményt is, mint például a jóga, a MediBall, és  a legnagyobb kedvenceim a különböző táncok. Ezek közül is az egyik legkedvesebb a számomra, az a szakrális körtánc. A mai nap Pókecz Szilviával, a veszprémi körtánc foglalkozások vezetőjével beszélgettünk erről. Szeretettel ajánlom figyelmetekbe:

kortanc.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: lélek testmozgás természetesen

Hello november!

2014.10.27. 07:40 KreDieSz

Végéhez közeledik a Hatszínvirág Életmód Kurzusunk őszi idénye. Most novemberben elkezdtünk lelassulni, előkerülnek a kicsit lelkisebb témák és az Ünnepekre való hangolódás. A következő témákról olvashattok nálunk 97 oldalon a novemberi e-könyvben:

novemerborito640.jpg

A hónap témája

Lelkünk tükrében: megvizsgálva egyrészt a táplálkozás és a lélek kapcsolatát, valamint sok szó esik az ünnepekre való hangolódásról és lelki előkészületekről. Nagy örömünkre szolgál, hogy e hónap erejéig kis csapatunk +1 fővel bővült, és a lelki témájú részek megírásánál segítségünkre volt Bognár Judit, pszichológiai szakértő, boldogság coach, a Boldogságkulcs.hu szerzője is.
csapat.jpg

További témák

 - 6 sport ötlet a hidegebb napokra

- Novemberi idény növényeink, a hónap sztárja nálunk Birsalma Bíborka

- Edzésprogram futáshoz - az első 5 km. Külön kitérve a babakocsis futásra is.

- Mi fán terem a coaching? - interjú Csiki Judit life coach-al

- Gondoltad volna? - gondolataink erejéről, hogyan legyen része életünknek a pozitív gondolkodás -a buktatókra is kitérve

- Kreatív ötletek az adventi naptárhoz - a csokoládén túl

- A legkisebbekről: meddig normális szoptatni, elválasztás vagy elválasztódás?

A hónap ízei:

- Francia hagymaleves

- Rakott kel reformosan

- Tökfőzelék gombás fasírttal

- Mézes-diós-birses palacsinta

- Céklás-túrós szendvicskrém

- Mazsola és Tádé kedvence

ctszkrem.jpg

Extrák:

- Az EGÉSZség Ország játékkártya újabb 5 darabja: Birsalma Bíborka, Gomba Gedeon, Tök Tóbiás, Kelkáposzta Kelemen és Vöröshagyma Vazul (játékötletek az e-könyvben)

- 1 színező a hónap sztárjáról, Birsalma Bíborkáról

- 1 nyomtatható tornagyyakorlatsor: az első 5 km lefutásához

- Milyen zöldségeket és gyümölcsöket ettél már ma? táblázat, ami játékosan segíti felhívni a gyerkek (és ami) figyelmünket a rendszeres és változatos zöldség/gyümölcs fogyasztásra

- Képes megerősítések az Anya újjászületik témájában

kartyak640_1.jpg

Ha szívesen csatlkakoznál, itt tudsz még utánaolvasni és megrendelésedet leadni.

Szeretettel:

KreDieSZ

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: hatszínvirág

Mikortól kezdjük a gyerekek pénzügyi nevelését?

2014.10.13. 07:50 KreDieSz

A múlt hónapban a “mennyit adjak?” kérdését jártuk körül, most pedig azt kellene eldönteni, hogy egyáltalán mikortól kezdjün bármit is tanítani a gyermekeinek a pénzről. Ahogyan legutóbb, most is Himer Csilla pénzpedagógus ad választ erre a nem is annyira egyszerű kérdésre.

mikortol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás kölyökvilág

Mit vigyünk magunkkal a kirándulásra?

2014.10.06. 08:00 KreDieSz

Használjuk ki a szép őszi napokat, és töltsünk minél több időt a szabadban, friss levegőn! Múlt héten már bemutattunk 15 kirándulási úti célt. De nem elég a jó cél, ha a felszerelésünk nem tökéletes. Egy feltört sarok, egy hiányzó esőkabát el tudja rontani a kirándulást. A mai napra összeszedtem, hogy mi miket viszünk minden esetben a családi kirándulásainkra. A lista természetesen egyéni igények, a hátizsák befogadó képessége és a cipelője teherbírása szerint bővíthető-csökkenthető. Íme az én listám:

3 komment

Címkék: utazás egyéb testmozgás babavilág kölyökvilág

Sütőtökös-borsós-pórés rizottó

2014.10.01. 08:00 KreDieSz

A sütőtök nálunk nagy kedvenc az őszi-téli időszakban. A múlt heti sajtos sütőtökleves után most a sütőtökös--borsós-pórés rizottó receptjét ismerhetitek meg.

sutotokosrizotto-600x449.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: ősz vega receptek alkalmak