HTML

Leírás

Írásaink főként édesanyáknak szólnak. A mindennapokhoz szeretnénk gyakorlatias ötleteket adni, nagyrészt saját- és családunk EGÉSZségének megőrzéséről - több szempontból is megközelítve - egy kis kreativitással, és szívvel-lélekkel megspékelve. Részletek Rólunk/bemutatkozó.

logkredieszujbarna.jpg

Bejegyzések

Felhasználói feltételek

A krediesz.blog.hu használatával kijelented, hogy minden tekintetben elfogadod az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat ténylegesen elolvastad-e vagy sem.

A krediesz.blog.hu-n található tartalom a szerzők szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bárminemű – akár részleges – másolásához a szerzők előzetes írásbeli engedélye szükséges. A KreDieSz blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a krediesz.blog.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a krediesz.blog.hu-ra.

A krediesz.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalon található cikkek célja az egészségügyi ismeretek bővítése, de ezek nem helyettesítik szükség esetén az orvos vagy más szakember felkeresését. Az oldalakon közzétett információk tájékoztató jellegűek, ezért felhasználásuk esetén az oldal szerzőit, illetve üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

zselyke_190.jpg

zoldsalatablogra.jpg

salamonbannerblogra.jpg

edesterhem_190.jpg

borosa.jpg

hcsillabanner.jpg

style_kids_szakerto.jpg

DÁblog.jpg

Ti küldtétek - Joel Bogyó és Babócás szülinapi zsúrja

2014.07.05. 05:51 KreDieSz

Mindig nagy öröm pozitív visszajelzést kapni az írásainkkal, ötleteinkkel kapcsolatban. Így nagyon jó volt látni ezeket a képeket is, melyeket egy két éves nagyfiú, Joel szülinapjáról kaptunk az édesanyjától, aki egy Bogyó és Babócás bulival lepte meg őt, melyhez a mi ingyen letölthető kis kártyáinkat is felhasználta. Remek buli lehetett, melybe mi is nyerhettünk egy kis bepillantást:

bbpartyjoel4.jpg

Az alábbi galériában találhattok pár inspiráló ötletet:

Ha Ti is szeretnétek meglepni csemetéteket egy Bogyó és Babócás szülinapi bulival, itt találtok még további ötleteket a megvalósításhoz:

Pihe áfonyás süteménye

Bogyó és Babóca szendvicsei

Ingyenes letölthető anyagok Bogyó és Babócás szülinapi partihoz

Mariann

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap totyogók alkalmak baba-mama manókonyha kölyökvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://krediesz.blog.hu/api/trackback/id/tr416474611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása