HTML

Leírás

Írásaink főként édesanyáknak szólnak. A mindennapokhoz szeretnénk gyakorlatias ötleteket adni, nagyrészt saját- és családunk EGÉSZségének megőrzéséről - több szempontból is megközelítve - egy kis kreativitással, és szívvel-lélekkel megspékelve. Részletek Rólunk/bemutatkozó.

logkredieszujbarna.jpg

Bejegyzések

Felhasználói feltételek

A krediesz.blog.hu használatával kijelented, hogy minden tekintetben elfogadod az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat ténylegesen elolvastad-e vagy sem.

A krediesz.blog.hu-n található tartalom a szerzők szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bárminemű – akár részleges – másolásához a szerzők előzetes írásbeli engedélye szükséges. A KreDieSz blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a krediesz.blog.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a krediesz.blog.hu-ra.

A krediesz.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalon található cikkek célja az egészségügyi ismeretek bővítése, de ezek nem helyettesítik szükség esetén az orvos vagy más szakember felkeresését. Az oldalakon közzétett információk tájékoztató jellegűek, ezért felhasználásuk esetén az oldal szerzőit, illetve üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

zselyke_190.jpg

zoldsalatablogra.jpg

salamonbannerblogra.jpg

edesterhem_190.jpg

borosa.jpg

hcsillabanner.jpg

style_kids_szakerto.jpg

DÁblog.jpg

5 érdekesség anyukáknak

2013.10.16. 09:00 KreDieSz

levike.jpgMostanság több jónak ígérkező programot, ötleteket, írásokat találtunk babás-kisgyerekes témában. Íme egy csokorba szedve őket:

1. Előszöris egy nagyon jóóó blogra akadtam, ami igen hasznos lehet minden anyukának: az időtetriszre. Ezt írják magukról:  "Négyen fabrikálunk, kotyvasztunk, mókázunk, megoldunk – lehetőleg zölden, kevésből, egyszerűen. Megosztjuk. Mert jó." Nekem a legjobban a gyorsan-otthon lévő anyagokból-nulla előkészülettel játék ötletek tetszettek meg - lázasan bele is kezdtem a megvalósításukba - de találhattok itt recepteket, zöld tippeket és sok praktikus dolgot. Íme az én ügyeletes kedvenc bejegyzésem: Játékok egy-másfél éveseknek

idotetrisz.jpgkép forrása: idotetrisz.blog.hu

2. Bár ezt az interjút nem mi készítettük, de jól illene abba a cikksorozatunba, ami arról szól, más országokban milyen tanácsokat kapnak az anyukák a szoptatásról, a várandósságról, és a gyerekek táplálásáról. Az angliai és törökországi kitekintés után jól illik a repertoárba és nekünk nagyon tetszett. Íme egy beszámoló arról, hogy miért sírnak kevesebbet az afrikai babák és hogy Kenyában mi a helyzet a szoptatással: Miért nem sírnak az afrikai babák?

3. Mostanában mi is többször írtunk az Építő jellegű kommunikációról a mindennapokban vagy hogy Mit tehetünk a jó családi kapcsolatokért. Találtam egy hasonló, eredményes kommunikációt segítő, hasznos kis olvasmányt a babaszoba.hu-n: Amikor ütnek a szavak - tíz mondat, amit soha nem mondj a gyerekednek, akkor se, ha te régen naponta hallottad! 

4. Holisztikus szülés felkészítő tanfolyam indul Veszprémben, ahol az élettani folyamatokon túl sok egyéb lényeges kérdés is felmerül.

holszulfelk.jpg5. Még egy jónak ígérkező program ajánlat - szintén Veszprémben: IV. Veszprémi Babahordozó Napok október 26-27-én a Családsegítő Központban. Itt a plakát, valamint részleteket találhattok még az esemény FB oldalán.

babahordozonap.jpgMariann, Petra

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló egyéb baba-mama

A bejegyzés trackback címe:

https://krediesz.blog.hu/api/trackback/id/tr535568958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása