HTML

Leírás

Írásaink főként édesanyáknak szólnak. A mindennapokhoz szeretnénk gyakorlatias ötleteket adni, nagyrészt saját- és családunk EGÉSZségének megőrzéséről - több szempontból is megközelítve - egy kis kreativitással, és szívvel-lélekkel megspékelve. Részletek Rólunk/bemutatkozó.

logkredieszujbarna.jpg

Bejegyzések

Felhasználói feltételek

A krediesz.blog.hu használatával kijelented, hogy minden tekintetben elfogadod az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat ténylegesen elolvastad-e vagy sem.

A krediesz.blog.hu-n található tartalom a szerzők szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bárminemű – akár részleges – másolásához a szerzők előzetes írásbeli engedélye szükséges. A KreDieSz blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a krediesz.blog.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a krediesz.blog.hu-ra.

A krediesz.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalon található cikkek célja az egészségügyi ismeretek bővítése, de ezek nem helyettesítik szükség esetén az orvos vagy más szakember felkeresését. Az oldalakon közzétett információk tájékoztató jellegűek, ezért felhasználásuk esetén az oldal szerzőit, illetve üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

zselyke_190.jpg

zoldsalatablogra.jpg

salamonbannerblogra.jpg

edesterhem_190.jpg

borosa.jpg

hcsillabanner.jpg

style_kids_szakerto.jpg

DÁblog.jpg

10 tuti tipp, ha kell egy kis energia

2013.01.31. 09:00 KreDieSz

telienergia.jpgA tél közepén járva előfordulhat, hogy fáradtnak, kedvetlennek érezzük magunkat a fény hiányában, a hideg és szürke napokon...de! nem kell, hogy így legyen! A jó hír, hogy mivel minden belülről, magunkból indul ki, a külső szürkeséget is ellensúlyozhatjuk. Az alábbiakban ehhez adunk pár ötletet, hogy mik is azok, ahonnét erőt meríthetünk, ha fogytán az energiánk. Reméljük mindannyian találtok közte kedvetekre valót! :-)

  1. Mozgás- friss levegő: ez az, ami biztos fel fog rázni a téli álomból. Válasz kedvedre való téli sportot vagy egyszerűen csak sétálj egyet egy parkban vagy erdőben. A természet feltöltő hatása télen is csodákra képes.
  2. Játssz! Élvezd ki a tél adta játék lehetőségeket, mint a szánkózás, hógolyózás, hóemberépítés vagy a hóangyalozás. Az ember soha sem lehet ezekhez túl öreg ;-)
  3. Fürdő: ha túl kimerültnek érzed magad a fentiekhez, akkor végy egy forró, illatos fürdőt. Nemcsak a táplálkozásban, a kozmetikában is kedveljük a természetes dolgokat, mint például egy frissítő citromos fürdő. Fürdés előtt masszírozd át magad a kedvenc olajoddal, majd egyszerűen csavard a fürdővízbe két citrom levét és karikázz még bele két darabot. Frissítő hatása garantált.  
  4. Zene: A zenével remekül hathatunk érzelmi állapotunkra. Mi esne jól? Egy kis lendület hiányzik? Vagy inkább ellazulnál? Biztos mindegyikre van kedvenc számod. Hát elő velük! Hallgasd meg melléjük ezt is:

  5. Kényeztesd magad finom téli italokkal, például egy csésze teával, egy pohár frissen facsart grapefruitlével vagy egy bögre almás-sütőtökös lélekmelegítővel, melynek receptjét megtalálod a Melegítő zöldséges ételek hideg téli napokra írásunk végén.
  6. Olvasás: Egy jó könyv igazi lélekemelő hatással bír. Az olvasás ellazít és kikapcsolja az agyat a mindennapi mókuskerékből. Ha jól jönne egy kis könyvajánló, kukkants bele a Téli lélekmelegítőkbe - ugyanitt megtalálhatod még a fűszeres almaital és a gyömbértea receptjét is.
  7. Tánc: ha sikerült a kedvenc zenéiddel felpörgetni magadat, tovább fokozhatod a hatást egy kis tánccal.
  8. Masszázs: A masszázs felfrissít, ellazít, a vérkeringés serkentésével több oxigénhez juttatja az adott testrészed, így éberebbnek fogod érezni magad.
  9. Illatok: Az illatokkal is fokozhatjuk energia szintünket. Párologtass frissítő illatokat, mint a narancs- vagy a citromolaj. Vagy egyszerűen egyél egy narancsot vagy mandarint és a héját tedd a radiátorra és élvezd a citrusfélék adta felfrissülést.
  10. Színvarázs: Vegyél fel valami vidám színű ruhát vagy kiegészítőt! A lelkiállapotunkat a színekkel is befolyásolhatjuk. A téli szürkeségbe jó ötlet lehet egy-két vidámabb, színes darab, ami jókedvre derít.

Ha tetszettek a fent olvasottak, látogass el weboldalunkra, vagy csatlakozz FB csoportunkhoz, ahol minden nap friss írásokkal és ajánlókkal várunk

Mariann

Szólj hozzá!

Címkék: lélek tél testmozgás alkalmak

A bejegyzés trackback címe:

https://krediesz.blog.hu/api/trackback/id/tr125047515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása